Olcsó utazás megrendelése

Olcsó utazás rendelésUtazás megrendelése, foglalás menete, sok hasznos információ, hogyan kezelje a honlapunkat.

Adatkezelési Nyilvántartási Szám: NAIH-61279/2012.

A kiválasztott utazást könnyedén és gyorsan megrendelheti honlapunkon. Klikkeljen a KALKULÁCIÓ gombra és kövesse az oldalon feltüntetett lépéseket.

Figyelem a megrendelés elküldésével Ön kijelenti és elismeri hogy az utazást ki kell majd fizetnie.
Az utazás megrendelése nem ajánlatkérés, hiszen az elküldés előtt el kell fogadnia az Utazás megrendeléséről szóló szerződést és a Kalkulált Útlemondási Biztosítási Szabályzatot anélkül el sem tudja küldeni a megrendelését. (Ki kell pipálnia a kis négyzetet, és ezzel ismeri el, hogy megismerte a szerződések tartalmát. Technikailag úgy van levédve a megrendelői oldal, hogy amennyiben nem jelöli be a kis négyzetet, akkor nem tudja elküldeni a megrendelését.)

Mi minden elküldött megrendelést komoly megrendelésnek tekintünk.
Munkanapokon 1-2 órán belül küldjük E-mailben a válaszlevelet az összes tudnivalóval, ezért ekkor érdemes megnéznie a postafiókját.
Fontos:
  • Az ajánlatok nem a szabad helyeket jelzik, különösen nem last minute utazás esetén, ezért kérjük a szabad helyekről telefonon érdeklődjön.
  • A listában megjelenő díj a legolcsóbb felnőtt részvételi díj, amely nem a teljes részvételi díj. A szobák árait a szálloda kalkulálja ki, de általánosságban elmondható, hogy más az ára a standard normál szobának már akkor is, ha mondjuk az egyik szoba a tájra néz, még a másik standard szoba mondjuk a kertre vagy a tengerre. A felnőtt részvételi díja függ attól is, hogy hányan lesznek egy szobában és milyen típusú szobában lesz az elhelyezés. Nem ugyanaz a részvételi díja az 1 főnek, akkor, ha valaki egyedül van egy szobában, vagy mondjuk ketten vagy hárman lesznek.
  • Az árkalkuláció eredménye tájékoztató jellegű, amely az utazási irodát az utazási szerződés megkötésére NEM KÖTELEZI.
  • A szállodák különböző nagyságú és felszereltségű illetve kategóriájú szobákat kínálnak különféle árakon, például standard, deluxe, junior suite vagy családi szoba.


Aki csak ajánlatot szeretne tőlünk kapni, ő telefonáljon vagy írjon E-mail, de ne küldjön megrendelőt!

Mi történik az után hogy elküldte a megrendelőjét?
A megrendelés után az iroda válaszlevelet küld Önnek és ezzel egy időben a 30 napon túl induló utazást maximum 48 órára opciósan lefoglalja azaz elteszi Önnek. (a pontos időpontot a válaszlevélben megküldjük). 

Ezt hívjuk mi opciós határidőnek. Az opciós határidőn belül kell kifizetnie az utazást.


Milyen hosszú időre tudjuk eltenni a megrendelt utazást?
Általában 1-2 napra. Ha már túl rövid az idő az indulásig vagy már csak kevés a helyünk, akkkor csak pár órára tudjuk eltenni az utazást.

FONTOS!

Ha az opciós határidőn belül az Utas (Megrendelő) az előleget/teljes részvételi díjat nem fizeti meg, akkor nem hatályosulhat az utazási szerződés, a foglalást az iroda törli és bárkinek értékesítheti. Az utazás megrendelése az iroda visszaigazolása után hatályosul.

Kérdése van? Hívjon fel minket most!