Barcelona utazás FORMULA 1 2019 Spanyol Nagydíj

Olcsó utak azonosító száma: 44021

Legolcsóbb utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Legolcsóbb díj: 0 -tól + illeték
Egyedülálló lehetőség! Utazzon a FORMULA 1 Spanyol Nagydíjára magyar nyelvű csoportvezetéssel (Fekete Dominik, volt magyar bajnok autóversenyzővel)! INDULÁS MINIMUM LÉTSZÁMA 7 FŐ!Három csillagos szálloda Calellaban.
Reggelivel vagy felár ellenében félpanzióval.

Programok

1.nap Budapest - Barcelona - Calella
Utazás menetrend szerinti járattal Barcelonába. Transzfer a szállodába, a hotel szolgáltatásainak igénybevétele, strandolás.
2.nap Calella
Szabadprogram
3.nap Calella- Montmeló Calella
Reggeli után transzfer Montmelóba.
Egész napos program: Spanyol Nagydíj pénteki programjának megtekintése. Szabadedzések és betét futamok szabadedzései valamint, kvalifikációi. Nap végén transzfer a szállodába.
4.nap Calella - Montmeló - Calella
Reggeli után transzfer Montmelóba.
Egész napos program: Spanyol Nagydíj szombati programjának megtekintése. Szabadedzés, időmérőedzés és betét futamok versenyei.
Transzfer a szállodába.
5.nap Calella- Montmeló - Calella
Reggeli után transzfer Montmelóba.
Betét futamok versenyeinek megtekintése majd FORMULA 1 Spanyol Nagydíj!
Transzfer a szállodába.
6.nap Calella
Reggeli
Szabadprogram
7.nap Calella - Barcelona - Budapest
Reggeli
Szabadprogram, majd transzfer a reptérre indulás Budapestre menetrend szerinti járattal.

Az ár tartalmazza

Repülővel, szállás 6 éjszakára reggelivel (felár ellenében félpanzióval) 1 db 20 kg-os feladott poggyász / szoba, személyenként 1 db kisméretű kézipoggyász, Forma 1 hétvégi bérlettel ( J Tribün - illusztráció a képek között ), transzferek, magyar nyelvű csoportvezetéssel (Fekete Dominik, volt magyar bajnok autóversenyzővel)

Az ár nem tartalmazza

- Sztornó biztosítás: 1,5% (felszámításra fog kerülni),
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 455 Ft/fő/nap (ajánlott),
Válaszható szolgáltatások
- Fix ülőhely: 11.000Ft/fő/oda-vissza,
- Elsőbbségi beszállás: 12.000 Ft / fő /irány

Egyéb megjegyzés

Tervezett menetrend:

Budapest 06:05 Barcelona 08:40

Barcelona 17:10 Budapest 19:50


Fekete Dominik:

"Gyertek el! Nézzük meg a világ legjobbjait, együtt!"

Magamról röviden:
"Édesapám már akkor versenyzett mikor én még mózeskosárban a pályaszélén aludtam. Sejthető volt, hogy előbb-utóbb engem is megfertőz a benzingőz. 2010-ben kezdtem el versenyszerűen gokartozni. Magyar bajnoki második helyet szereztem az első évemben a Rotax Minimax kategóriában. 2011-ben egy géposztállyal feljebb léptem. Ez a két teljes évem volt a gokart szakágban ezalatt 2 győzelmet jó pár dobogót és CEZ (Közép - Európai Zóna Kupa) top 10-es eredményeket értem el. 2012-ben egy makacs hátsérülés vezetett az első Formula autós tesztemhez. Az átmeneti év után 2013-ban Formula autóval indultam a hazai bajnokságban egy futamot egy König BMW-vel teljesítettem, majd a második futam technikai problémái után a Slovakiaringre már egy Formula Renault 2.0-.val "érkeztem". Ezzel az autóval folytattam az egész évet és a 2013-as nagy részét. De indultam CEZ futamon Formula Masterral a Red Bull Ringen majd a magyar bajnokságban ugyanezzel az autóval a Pannónia Ringen. 2015-ben jött egy váltás Seat Leon Európa Kupa részvétellel. Majd nyáron már egy 997 Porschéban találtam magam újra az itthoni bajnokságban. Ezzel az autóval sikerült Bódis Kálmánnal megnyernünk az Endurance Bajnokságot és szereztem 2 sprint futam győzelmet is. 2016: A legváltozatosabb szezonom, Országos Bajnokság és CEZ egy BMW Alpinával, Auto GP futam a Zele Racing-el az Adria Racewayen, 24 órás verseny a DriveX Team-el Paul Ricardon. Számtalan élmény, több győzelem és egy év végi OB 2. hely után rajtam kívülálló okok miatt a fel kellett hagynom a versenyzéssel."

Utazási iroda hazai besorolás
Olcsó utak azonosító száma: 44021
Olcsó utazások nyaralások indulási időpontjai, kalkuláció, rendelés
Kérjük, várjon amíg az utazások megjelennek!

Spanyolország, Barcelona, éves átlaghőmérséklet

Kérdése van? Hívjon fel minket most!