Pomorie utazás Palace De Luxe Apartments

Olcsó utak azonosító száma: 44662

Legolcsóbb utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Legolcsóbb díj: 0 -tól + illeték

A szállodai leírás feltöltés alatt áll.Utazási iroda hazai besorolás
Olcsó utak azonosító száma: 44662
Olcsó utazások nyaralások indulási időpontjai, kalkuláció, rendelés
Kérjük, várjon amíg az utazások megjelennek!

Bulgária, Pomorie, éves átlaghőmérséklet

32.8 %-os elégedettség 3 vélemény alapján! Hotel értékeléseket utasok írták, ezekért a véleményekért az iroda nem vállal felelősséget.
1.6
3 értékelés alapján
Ár-érték arány
1.3
Szálloda elhelyezkedése
1.7
Ellátás
1.7
Szoba elhelyezkedése
1.7
Szoba felszereltsége
1.7
Tisztaság
1.7
Szolgáltatások minősége
1.7
További értékelések
Értékelések

Szállodáról vélemények, értékelések

Olcsó utak, vélemények, értékelések
"TRipadvisor szerint 2 értékelés 38. a(z) 141 egyéb szálláshely közül itt: Bulgária, Pomorie 2020.02.01."
1.5
Írta: Utazási Iroda véleménye | Értékelése: 30.0% | Részletes értékelés megtekintése
Olcsó utak, vélemények, értékelések
"Ajánlatos, hogy 2019. augusztus 12-től négy éjszakára maradjon. Indulnunk kellett volna a 16., pénteken. A szálloda kezdetben rendben nézett ki, ám azok szaga a fürdőszobában levő csatornákból fakadó szaga volt, amiről beszámolunk. Semmi sem történt. A további ellenőrzés során kiderült, hogy a következő kérdés a következő: Az általános takarítás rossz volt, az morzsák az ülések között, a falakon zsíros, főzőlap, a legyek, melyeket a korábbi lakótól átvertek, és mennyezethez és falakhoz ragasztottak. A WC nem működik, ami a hibás szerelés miatt volt. A függönyből hiányzott a nappali rész, amely hálószobaként megduplázódott, megnehezítve a hajnal utáni alvást. Azt mondták nekünk, hogy a kérdéssel foglalkozni fognak, tehát maradt az első éjszaka, de gyorsan rájött, hogy a szoba él csótányokkal. Másnap beszéltünk a Nikolay nevű képviselővel, aki akkor nem válaszolt a telefonjára, amikor elküldtük neki a képet. Mivel nem volt örömünkkel kapcsolatba lépni Nikolay-val i, akkor sikerült beszerezni egy újabb képviselőt, aki egy másik szobának lehetőséget biztosított, hogy jöjjön, és beszéljen velünk a szobánkban, az autó kulcsának elvételével. Visszautasító volt, és ragaszkodott hozzá, hogy semmit sem tud a helyzetről, annak ellenére, hogy van egy zsák tele készpénzzel, és az utasokat mutatta a szobájukba. Nem volt más választásom, mint hogy visszaadjam a gépkocsi kulcsát a képviselőnek, mivel megfenyegette, hogy megszólal a rendőrség. A törvény és az általános tisztesség teljes figyelmen kívül hagyása. Azt hiszem, ezt a helyet valaki nevében egy ügyvezető cég üzemelteti, mivel a tulajdonos a rendőrség számára jól ismert. Kérjük, olvassa el a mellékelt képet. Örömmel beszélnék a tulajdonoskal a pénzünk visszatérítéséről, ha ők ezt akarják. Tripadvisor vélemény"
1.5
Írta: Carl | Mikor járt itt? 2019.08.12 - 2019.08.16 | Értékelése: 30.0% | Részletes értékelés megtekintése
Olcsó utak, vélemények, értékelések
"Kérjük, ne bízz ebben a tulajdonságban! Megkaptuk a lefoglalt családi lakást, amelyet az érkezés napján töröltek, és ennek ellenére pénzünket a hitelkártyáról vettük át! Azóta nem veszi fel a telefont, és megkapja a "tisztességet", hogy megtagadja a pénz visszaszerzését! Rendkívül szakszerűtlen kiszolgálás és durva személyzet! Óvakodik! Tripadvisor"
1.9
Írta: Quest | Mikor járt itt? 2019.07.01 - 2019.07.08 | Értékelése: 38.3% | Részletes értékelés megtekintése
Kérdése van? Hívjon fel minket most!