Malajzia + Szingapúr Körutazás

Olcsó utak azonosító száma: 24836

Legolcsóbb utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Legolcsóbb díj: 0 -tól + illeték

Travel information (red box)

Időpont: 2020.Jan.31.-Febr.15.
16 nap/13 éj

Részvételi díj: 545.900 Ft
Repülőjegy: 180 000 Ft
Tervezett létszám: 16 fő
Ár tartalmazza:
13 éj szállás középkategóriás hoteleken 13 reggeli utazás légkondicionált busszal a programok szerint
repülőjegy:BUdapest-Dubai- Kuala Lumpur; Szingapúr-Dubai-Budapest útvonalon A programhoz javasolt szállásokat 2 személyes szobában Reggelit Belépőjegyeket Járművet sofőrrel Belső repülőtranszfer: Langkawi-Szingapúr (1 irányba, 20 kg/fő beadható poggyásszal és 7kg/fő kézipoggyásszal) Magyar idegenvezetést a programokon és 24 órás magyar csoportkísérőt Helyi idegenvezetőt Programokon ivóvizet Ár nem tartalmazza:
Biztosítás Fakultatív program További egyedi programok További étkezések és italfogyasztás További repülőjegyek Vízum és vízumügyintézés Vám és vámügyintézés, Többlet csomag felár pl. repülőn Vásárlások, egyénileg igénybe vett szolgáltatások

Program

Programunk a leghatékonyabb időkihasználás mellett ad átfogó képet Malajziáról, benne a gyarmati időkről. Kulturális unikum, mivel Malajziában egyszerre láthatók muszlim mecsetek, a hindu és a buddhista templomok. Ennyire komplexen sehol a világban nem jelenik meg a 3 világvallás. Természeti unikum, mivel mind a szárazföldi dzsungel világát, mind a szigetek természeti értékeit belefoglaltuk. Gasztrológiai unikum, a kinai, maláj, indiai konyha eredetiben és ezek keveredése. Végigesszük Malajziát, Baba-Nyonya konyha, Nasi Kandar, Tandoori tálak, teh tarik, White Coffee… és még sok más helyi különlegesség.

1. nap Elutazás Budapestről menetrendszerinti járattal

2. nap Érkezés Kuala Lumpurba

Érkezés a KLIA reptérre. Privát busszal utazás Melakába. Szállás elfoglalása, pihenés és esti városnézés.

3. nap Melaka városnézés

Egész napos városnézés keretében átfogó képet kapunk a holland, brit, portugál és japán megszállás idejéről a maláj történelem alapjaival. Melaka volt a maláj birodalom központja, innen indult az ország terjeszkedése. Esti program keretében megnézzük a kivilágításokat és az esti forgatagot.

4. nap Kuala Lumpur városnézés

Reggel elutazás Kuala Lumpurba. Szállás elfoglalása. Kora délután a belváros megtekintése. Petronas tornyok, plázanegyed, tv torony, Petaling Street kínai negyed. Este a kivilágítások megtekintése.

5. nap Kuala Lumpur Batu Caves

Reggeli után kicsekkolunk a szállodából. Délelőtt megnézzük a Batu Caves barlang templomot. Délután elindulunk Cameron Highlands-re. A privát buszban a csomagokat visszük magunkkal.

6. nap Cameron Highlands – természeti szépségek

Cameron Highlands egész napos program. Raflézia* les a dzsungel közepén. A világ legnagyobb virágát tekintjük meg terepjárózás és gyalogos túra kombinációjával. Közben orang asli őslakos falu megtekintése. Délután a BOH teaültetvényt nézzük meg. Pazar élmény a végeláthatatlan teacserjéket nézni a távoli dombokon is. Itt lehet uzsonnázni az egyedülállóan a levegőbe kinyúló kávézóban. Idő függvényében további eper, kaktusz, tea stb. farmok megtekintése. *raflézia virág bizonyos napokon nyílik, egy-egy virág csak pár napig virágzik. A túrát megelőző napon tudjuk biztosra, hogy épp van-e látogatható virág. Amennyiben nincs, helyette Moha-erdő túra a program.

7. nap Malajzia rejtett kincsei

Korán reggel privát busszal irány Penang. Útközben több megálló is van beiktatva pazar meglepetés programokkal. Este megérkezünk Georgetownba, Szállás elfoglalása és esti séta Georgetown történelmi negyedében vacsorával.

8. nap Penang építészeti remekei Penang fővárosa, Georgetown látnivalóinak megtekintése.

“Penang zseniális” a szlogenünk. Évekig éltünk a városban. Fantasztikus multikulti élménycunami. A maláj – muszlim, a kínai buddhista, az indiai – hindu és a gyarmatosító keresztény egy tenyérnyi helyen. A városnézés során átfogó képet kapsz a kultúrák vallási és hétköznapi (kereskedelmi) történelméből. Kihagyhatatlan a gasztronómiai sokszínűség. Eszünk, iszunk, kóstolunk finomságokat. A programot reggeli után kezdjük. Végig séta. Nem árt egy kis edzettség, mert a kb. 8 órás programon meleg lesz. Jól esik az esti medencézés.

9. nap Ezen a napon fakultatív program keretein belül megtekinthető a THAIPUSAM fesztivál , mely a helyszínen fizetendő : kb 5 USD / fő

10. nap Penang természeti szépségek

Reggeli után privát buszba ülünk és elhagyjuk Gerogetownt. A mai program neve “sziget kör”, aminek keretében megnézzük a lehető legtöbb fajta látnivalót Penangon. Épített és természeti szépségeket érintünk. A várost elhagyva megnézzük a fekvő Buddhát, az úszó mecsetet, trópusi fűszerkertet, a halász hajó flottát, tróusi gyümölcs kertet. Végig megyünk a Penang hátsó oldalán. Hegyre fel, hegyről le, teljesen átfogó képet adva a szigetről. Végül megnézzük a Kek Lok Si buddhista kolostor, mely számos érdekességet tartogat.. Majd irány vissza Georgetown.

11. nap Langkawi – tengerpart

A reggeli után hajóval 3 órás hajóutat teszünk a part mentén észak felé. Érkezés Langkawira. Szállás elfoglalása. Tengerparti pihenés. Az általunk javasolt szállodában hatalmas medence park van, közvetlenül a szobák előtt.

12. nap Langkawi – tengerpart

Tengerparti pihenés. Fakultatív program. helyszínen kell fizetni kb.16 USD/fő
1 napos kör a szigeten. Reggeli után privát gépkocsival végignézzük a sziget látnivalóit. Trópusi gyümölcsfarm, krokodilfarm etetéssel és show műsorral. Vízesés a dzsungelben. A túra fénypontja a hegytetőn felépített, méltán világhíres 1 pilonos hid. A hegy tetejére 2 fázisú libegősorral lehet feljutni. Hatalmas élmény a körpanoráma a környező szigetekre. Tiszta időben el lehet látni egészen a thaiföldi szigetekig. Késő délután érkezünk vissza a szállodába. Azt, hogy melyik nap legyen, a csapat helyben döntheti el. Valamint az időjárási viszonyokat is figyelembe vesszük.

13. nap Langkawi – tengerpart Tengerparti pihenés. Szabadprogram.

14. nap Szingapúr – városnézés

Repülővel reggeli után az első géppel elrepülünk Szingapúrba. Szingapúr városnézés, este a kivilágítások megtekintése.

15. nap Szingapúr városnézés folytatás – elutazás Délelőtt Szingapúr városnézés.

Délután elutazás/hosszabbítás egyénileg.

16. nap Érkezés Budapestre a mentrend szerint dél körülUtazási iroda hazai besorolás
Olcsó utak azonosító száma: 24836
Olcsó utazások nyaralások indulási időpontjai, kalkuláció, rendelés
Kérjük, várjon amíg az utazások megjelennek!

Szingapúr, Szingapúr utazás, éves átlaghőmérséklet

Kérdése van? Hívjon fel minket most!