Csoportos körutazás a Szentföldön

Olcsó utak azonosító száma: 59898
Csoportos körutazás a Szentföldön
Csoportos körutazás a Szentföldön
Csoportos körutazás a Szentföldön
Csoportos körutazás a Szentföldön
Csoportos körutazás a Szentföldön
Csoportos körutazás a Szentföldön
Csoportos körutazás a Szentföldön
Csoportos körutazás a Szentföldön
Csoportos körutazás a Szentföldön
Csoportos körutazás a Szentföldön
Csoportos körutazás a Szentföldön
Csoportos körutazás a Szentföldön
Csoportos körutazás a Szentföldön
Csoportos körutazás a Szentföldön

Legolcsóbb utazás

  • Indulás: 2023-10-20
  • Ellátás: Félpanzió
  • Szobatípus: 2 ágyas szoba (2 felnőtt)
  • Legolcsóbb díj: 678 900 -tól + illeték

Izrael - Csoportos körutazás a Szentföldön 2023. október program leírása

Csoportos körutazás Látogassanak el a Szentföld legfontosabb látnivalóihoz, Galilea vidékére, Jeruzsálembe és a Holt-tengerhez.
Garantált indulás! Utolsó helyek!
Dátum: 2023. október 20-26.
Időtartam: 7 nap/6 éj
Utazás: menetrendszerinti közvetlen repülőjárattal
Repülési idő: kb. 3,5 óra
Elhelyezés: 3 csillagos szállodákban
Ellátás: Félpanzió
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő   Körutazás a Szentföldön ajánlatunk programleírása  

1. nap: utazás Izraelbe, Jaffa Délelőtt elutazás Budapestről, érkezés Tel Aviv-ba kora délután. Látogatás Tel Aviv óvárosi részén, Jaffában: sétát teszünk a kikötőben és a művész negyed hangulatos szűk utcáin, megtekintjük az óratornyot. Szállás Tel Avivban (1 éj).  

2. nap: Caesarea, Haifa, Akko Reggel utazás Caesarea ősi római kori romjaihoz, látogatás a színházban és a régészeti területen, majd Haifa szép kikötővárosába tartunk, ahol panoráma városnézés során a kikötővel és a gyönyörű Bahai kertekkel ismerkedünk. Sétát teszünk Akko erődítménnyel védett óvárosában, látogatás a piacon, a régi kikötőben és a mecsetnél valamint a keresztesek várrendszerénél. Szállás Tiberiasban (1 éj).  

3. nap: Galilea A napot a Genezáreti-tó környékének felfedezésével töltjük, ez Izrael legészakibb tartománya, hegyes-dombos vidék, Jézus evangéliumi működésének fő színtere. Reggel hajókirándulásra indulunk a tavon, majd Kapernaumba látogatunk, megtekintjük a 2. századi zsinagóga romjait. A Hegyi beszéd színhelye a következő állomás, majd Názáret városába utazunk, Jézus gyermekkorának helyszínére. Látogatást teszünk az Angyali Üdvözlet templomában, majd továbbutazunk Jeruzsálembe. Szállás Jeruzsálemben (3 éj).  

4. nap: Jeruzsálem Az Olajfák hegyéről tárul elénk reggel Jeruzsálem városának látképe, innen indulunk az izraeli főváros felfedezésére. Séta a Gethsemane kertben, láthatjuk a Nemzetek templomát, majd az óvárosba látogatunk. Jeruzsálem fallal körülvett óvárosa keresztény, zsidó, örmény és muszlim negyedekre oszlik. Az ősi római úton, a Cardo-n teszünk sétát, láthatjuk a zsidóság legszentebb helyét, a Templom hegyet, majd a Siratófalat, vagy Nyugati falat. Folytatjuk a város felfedezését a Via Dolorosától a Szent Sír templomig, majd szabad program, vásárlási lehetőség a bazárokban.

5. nap: Massada és a Holt-tenger Egész napos kirándulásunk során Földünk egyik legmélyebb pontja, a Holt-tenger felé utazunk. Az Izrael és Jordánia területén fekvő tó magas sótartalmáról is híres, aminek köszönhetően a benne fürdőző teste könnyedén lebeg a vízen. Fürdőzés az ásványi anyagokban gazdag vízben, majd továbbutazunk Massada romjaihoz, az erődöt és a hozzá tartozó palotát még Heródes építtette magának i.e. 37 és 31 között. A sziklás fennsíkon fekvő várból mesés kilátás nyílik a Holt-tenger vidékére.

6. nap: Betlehem és Jeruzsálem Délelőtt Betlehembe utazunk, a Születés templomához, amit a legenda szerint Jézus születésének a helyén emeltek. Mivel Betlehem Palesztina területén fekszik, így az aktuális politikai helyzetnek megfelelően a kirándulás elmaradhat. Délután Jeruzsálem új városrészébe látogatunk, a Mea Shearim negyedben az ortodox zsidók extrém módon vallásos életmódját és kultúráját ismerhetjük meg. További látnivalók: az izraeli parlament, a Knesset és a Menora, Izrael jelképe. Délután transzfer Tel Aviv repülőterére, este hazautazás Budapestre, érkezés a késő esti órákban.  

A programok sorrendje változhat.

Fontos

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 79 000 Ft/fő, szállás 6 éjszakára félpanzióval, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.  

A részvételi díj nem tartalmazza:
szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 40 USD/fő), utasbiztosítás.

További árak:
egyágyas felár: 190 000 Ft/fő

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.
 
A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló:
Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)
A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót. Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.  

Ellátás

Félpanzió.

Jellemzők

-Magyar idegenvezetővel
-Október 23
-Tengerpart

Olcsó utak azonosító száma: 59898
Olcsó utazások nyaralások indulási időpontjai, kalkuláció, rendelés
Kérjük, várjon amíg az utazások megjelennek!

Izrael, Izraeli körutazás, éves átlaghőmérséklet

Kérdése van? Hívjon fel minket most!