India Arany Háromszög körutazás egyénileg, angol nyelvű idegenvezetéssel

Olcsó utak azonosító száma: 29443

Legolcsóbb utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Legolcsóbb díj: 0 -tól + illeték

Utazás leírása

Időtartam
8 nap/5 éj. 
Utazás
Menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással, Budapest - Delhi között (az aktuális árról érdeklődjön irodánknál).
Az indiai városok között (Delhi - Jaipur - Agra) légkondicionált járművel történik az utazás (létszámtól függően személygépkocsi, autóbusz).
Szállás
4 csillagos szállodákban (helyi besorolás).
Ellátás
Reggeli.
Félpanzió kérhető felár ellenben.
Idegenvezetés
Az angol nyelvű idegenvezető Indiában találkozik az utasokkal. 
Külön fizetendő
Repülőjegy + illeték.
Helyszínen fizetendő
- A belépőjegyek kb. 75,- USD/fő,
- a borravaló,
​- kamerázási és fényképezési engedélyek.

Program

1. nap
Utazás Budapestről Indiába, átszállással.
2. nap
Kora reggel érkezés Delhi-be, transzfer a szállodába, csomagok elhelyezése. A szobákat 12:00 órától lehet elfoglalni (korai bejelentkezés felára: 22.000,-Ft/szoba). Délután pihenés, szabadprogram, este csoporttalálkozó rövid utastájékoztatóval. Szállás Delhi-ben.
3. nap
Reggeli a szállodában. Városnézés Ó-Delhi-ben, melynek során megcsodálhatják kívülről az 1648-ban épített Vörös Erődöt, az egykori mogul hatalom jelképét. Nevét jellegzetes színű homokkőből épült falairól kapta. Felkeresik India legnagyobb mecsetjét, a Jama Masjid-ot. Rövid séta a nyüzsgő Chandni Chowk bazársoron, majd ellátogatnak Mahatma Gandhi emlékhelyéhez, a Raj Ghat-hoz. A városnézés Új-Delhi nevezetességeivel folytatódik. Ezt a negyedet angol gyarmatosítók tervezték és építették. Széles sugárutak, zöldellő parkok és elegáns épületek jellemzik. A XVI. században élt Humájun császár síremlékének felkeresése, az India Kapu, a Parlament és a Qutab Minar torony megtekintése. Szállás Delhi-ben.
4. nap
Reggeli után utazás Jaipur-ba (kb. 6-7 óra), Rajasthan állam fővárosába. Szállás Jaipur-ban.
5. nap
Reggeli a szállodában, majd Jaipur leghíresebb építményének, a csodálatos Amber Palotának meglátogatása. Az oda vezető utat elefántháton is megtehetik (helyszínen fizetendő). A palota épületei és termei lenyűgöző szépségűek. Egy fényképezés erejéig megtekintik a Hawa Mahal-t, az igazi keleti ízléssel épült Szelek Palotáját. A délutáni városnézés helyszíne a City Palace, a maharadzsa lakhelye, mely különlegesen szép ötvözete a mogul és a hindu stílus építészetének. Bejáratánál található az 1728-ban alapított obszervatórium, a Jantar Mantar, melynek precíz műszerei ma is használhatok. Szállás Jaipur-ban.
6. nap
Reggelit követően továbbutazás a Yamuna folyó partján található Agra-ba (kb. 6 óra), mely a XVII. században a Mogul Birodalom központja volt. Szállás Agra-ban.
7. nap
Reggeli a szállodában, majd a csoport felkeresi Agra két szentélyét, a XVI. századi erődöt és a Taj Mahal-t, melyet a szerelem emlékművének is mondanak. India talán leghíresebb épületén 1630-tól 22 éven át 20.000 munkás dolgozott. Az Agra-i Erőd megtekintése után visszautazás Delhi-be. Transzfer a repülőtérre, hazautazás.
8. nap
Érkezés Budapestre a délelőtti / délutáni órákban a menetrend függvényében.  

(Igény esetén van lehetőség a 7. napra is szállást foglalni Delhi-ben egy reptérhez közeli szállodában. Felárról érdeklődjön irodánknál!)  
A részvételi díj a repülőjegy + illeték költségét nem tartalmazza! Az aktuális áráról érdeklődjön irodánknál!
Az árak a szabad helyek függvényében érvényesek!
Garantált indulás!
A körutazás más indulási időpontokban is lehetséges (minden pénteki napon), kérje ajánlatunkat.  
 
 


Utazási iroda hazai besorolás
Olcsó utak azonosító száma: 29443
Olcsó utazások nyaralások indulási időpontjai, kalkuláció, rendelés
Kérjük, várjon amíg az utazások megjelennek!

India, India körút, éves átlaghőmérséklet

Kérdése van? Hívjon fel minket most!