Dél-India körutazás - Kerala lagúnái

Olcsó utak azonosító száma: 24103

Legolcsóbb utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Legolcsóbb díj: 0 -tól + illeték

Utazás leírása

A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul.
Időtartam
9 nap/7 éj.
Utazás
Menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.
Szállás
Körutazás során 4 csillagos szállodákban (helyi besorolás).
Ellátás
Reggeli.
Félpanzió kérhető felár ellenében.
Idegenvezetés
A magyar nyelvű helyi idegenvezető Indiában, a repülőtéren fogadja az utasokat.
Helyszínen fizetendő
Belépőjegyek (kb. 30,- USD/fő), borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek.

Program

1. nap
Utazás Budapestről Indiába, átszállással.
2. nap
Reggel érkezés Cochin-ba, transzfer a szállodába, a csomagok elhelyezése. A szobákat 12.00 órától lehet elfoglalni. Délután látogatás a Holland Palotához, a Parádési Zsinagógához, az 1503-ban épült Szent Ferenc templomhoz és a kínai halászhálókhoz. Este részvétel egy Kathakali táncbemutatón. Szállás Cochin-ban.
3. nap
Reggeli, majd utazás az 1.500 méter felett fekvő hegyi pihenőhelyre, Munnar-ba (kb. 150 km). A települést brit kávé-, tea- és kardamom ültetvényesek alapították, köszönhetően kedvező éghajlati adottságainak. Az odavezető vidéki országutak a hegyek gerincét követi, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a zöldellő teaföldekre. Délután látogatás a helyi tea múzeumba és az Eravikulam Nemzeti Parkba. Szállás Munnar-ban.
4. nap
Reggeli a szállodában, később utazás Tamil Nadu kulturális központjába, Madurai-ba (kb. 160 km). Délután  látogatás Siva feleségének, Párvátinak szentelt Meenakshi templomkomlpexumba, majd a XVII. századi Thirumalai Nayak Palota megtekintése. Szállás Madurai-ban.
5. nap
Reggelit követően utazás Periyar-ba (kb. 1500 km). A Periyar Nemzeti Park közel 780 négyzetkilométer területen őrzi gazdag élővilágát. Délután hajókázás a Periyar folyó felduzzasztásával létrehozott tavon. A kirándulás alatt gyönyörködhetünk a nemzeti park szépségében,gazdag élővilágában. Szállás Periyar-ban.
6. nap
Reggeli után utazás Kumarakom-ba (kb. 130 km). Délután a kirándulás alatt bepillantást nyerhetünk a rezervátumban élő számos madárfaj életébe. Szállás Kumarakom-ban.
7. nap
Reggeli a szállodában, majd indulás Allepey-be (kb. 150 km). Allepey egy festőien szép városka a Vembanad tó partján. Kelet Velencéjének is nevezik számtalan lagúnának, tavacskának és csatornának köszönhetően. Az itt sorakozó tradicionális csónakok, melyeket régen kereskedelmi célokra használtak, mára szállásként elégítik ki a turisták igényeit. Az út során felfedezhetik a holtágak partján zajló hétköznapi életet, továbbá élvezhetik a helyi konyha ízeit is. Szállás a hajón.
8. nap
Reggeli. Később utazás Cochin-ba (kb. 60 km). Érkezést követően elhelyezkedés a szállodában, pihenés, szabadprogram. Szállás Cochin-ban.
9. nap
Hajnalban transzfer a repülőtérre, hazaindulás. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.  

Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatukat!
Az utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

Utazási iroda hazai besorolás
Olcsó utak azonosító száma: 24103
Olcsó utazások nyaralások indulási időpontjai, kalkuláció, rendelés
Kérjük, várjon amíg az utazások megjelennek!

India, India körút, éves átlaghőmérséklet

Kérdése van? Hívjon fel minket most!