Tunézia Hammamet olcsó utazás nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 20 szálloda közül választhat.

 • Hammamet ACPP- Arab Növényvédelmi Konferencia
  01.2020. November
  Hammamet ACPP- Arab Növényvédelmi Konferencia2020. November 01. 08:002020. November 06. 19:00
  Hammamet, Tunézia (Afrika)
  Az Arab Növényvédelmi Konferencia témája: növények egészségének megőrzése a biztonságos ételekért. Kitűnő tudományos prezentációkat adnak elő arab és külföldi tudósok, mely ennek a konferenciának a fő eseménye. Továbbá egy napos mezőgazdasági és idegenforgalmi túra mellett a résztvevők meglátogatják Tunézia történelmi és kulturális helyszíneit. Öt nap alatt rengeteg lehetőség nyílik az ágazatban dolgozókkal és tudósokkal való kapcsolatépítésre a túrákon, üléseken vagy a kiállítási standokon.
 • PAMED Kiállítás
  25.2021. May
  PAMED Kiállítás2021. May 25. 08:002021. May 28. 08:00
  Hammamet, Tunézia (Afrika)
  Az állattenyésztés, a tenyésztés és a mezőgazdasági eszközök mediterrán kiállítása. Az eseményen továbbá mezőgazdasági eszközök, berendezések, helyi termékek is kiállításra kerülnek. A PAMED kiállítás nagyon fontos esemény a régióban. A szervezők jelenleg a nyugat-afrikai országok helyi partnereivel, valamint a nemzeti és nemzetközi szervezetekkel dolgoznak azon a célon, hogy a PAMED még jobban megnyíljon Afrika előtt. A kiállítóknak minden logisztikai eszközt rendelkezésre bocsátanak, hogy saját workshopot hozhassanak létre, így új ügyfeleket szerezve. A Pamed Kiállítás az állati termelés és az exportra szánt mezőgazdasági termékek mediterrán kiállítása, az egyik legnagyobb kiállítás ezen a területen. Az expo most bemutatja a mezőgazdasági terület legújabb fejlesztéseit, a kutatástól a mezőgazdaság előmozdítását célzó berendezésekig.
 • Nemzetközi Konferencia a Cyber management-ről és a mérnöki munkáról
  26.2021. May
  Nemzetközi Konferencia a Cyber management-ről és a mérnöki munkáról2021. May 26. 08:002021. May 28. 22:00
  Hammamet, Tunézia (Afrika)
  A CyMaEn konferencia célja, hogy szakértőket, kutatókat, professzorokat, szakembereket és hallgatókat gyűjtsön mind a menedzsment, mind a mérnöki szakterületen, hogy megosszák tudásukat és ismereteiket egymással. Az információs rendszerek, a döntési rendszerek, a mesterséges intelligencia, a robotika, a nagy adat, az összekapcsolt rendszerek átalakítják a menedzsmentet és a mérnöki tudományt, és így alakítják át az üzletet és az ipart. A konferencia középpontjában az áll, hogy miként lehet integrálni a számítógépes technológiákat az emberi szervezetekbe.
 • TOGS Csúcstalálkozó
  23.2021. September
  TOGS Csúcstalálkozó2021. September 23. 10:002021. September 25. 18:00
  Hammamet, Tunézia (Afrika)
  Ennek az eseménynek a célja az olaj és gáz ágazatok népszerűsítése. Így a nemzeti és nemzetközi vállalatok vezérigazgatói, igazgatói, általános vezetői, vezető tanácsadói, mérnökei és szakemberei találkozhatnak, megvitathatják és cserélhetik tapasztalataikat. Az érdeklődőket egy kiállítás is várja.
Kérdése van? Hívjon fel minket most!