Olcsó Dubai utazások Egyesült Arab Emírségek olcsó utak last minute akciós utazás

Ezen az oldalon 18 szálloda közül választhat.

 • Dubai Longdom Konferencia- Orvosi és üzleti turizmus
  04.2020. December
  Dubai Longdom Konferencia- Orvosi és üzleti turizmus2020. December 04. 08:002020. December 04. 20:00
  Dubai, Egyesült Arab Emírségek (Ázsia)
  A konferencia során igyekeznek feltárni az ismereteket, ötletelnek, és próbálnak új vállalkozásokat indítani az ötletek nyomán. A Longdom Konferenciák egy különleges találkozót szerveznek Dubaiban, amely során a fő téma az orvosi és üzleti turizmus, vagyis a világ megváltoztatása újabb és fenntarthatóbb technológiák felkutatásával az orvosi és üzleti turisztikai rendszerekben.
 • MEBAA Show Dubai
  08.2020. December
  MEBAA Show Dubai2020. December 08. 08:002020. December 10. 20:00
  Dubai, Egyesült Arab Emírségek (Ázsia)
  A MEBAA (Middle East Business Aviation) Show a Közel-Kelet vezető üzleti repülési kiállítása és kötelező rendezvény az egész iparágban működő vállalatok számára. Ideális platformot biztosít a kulcsfontosságú üzleti kapcsolatok eléréséhez és a kapcsolatok kiépítéséhez. Függetlenül attól, hogy a résztvevők régóta üzleti tevékenységet folytatnak a Közel-Keleten, vagy esetleg ez az első alkalom, az üzleti repülésben részt vevő bármely vállalkozásnak érdemes részt vennie ezen a kiállításon.
 • Dubai Nemzetközi orvosi konferencia a gyógyszerezésről és gyógyszerszállításról
  26.2021. April
  Dubai Nemzetközi orvosi konferencia a gyógyszerezésről és gyógyszerszállításról2021. April 26. 08:002021. April 27. 21:00
  Dubai, Egyesült Arab Emírségek (Ázsia)
  Ez a konferencia forradalmi megoldásokat mutat be a a különféle adagolási formákról, azok összetételéről, az alkalmazás módjáról, a hatékonyságról, az interakcióról, a testen belüli hatásmechanizmusról, valamint a gyógyszerészeti, terápiás hatásról. A konferencia szervezőinek célja az orvosok, professzorok, kutatók, hallgatók, egyéb oktatók, akadémikusok, gyógyszerészek, szakértők és tudósok összegyűjtése a gyógyszeriparból és az új gyógyszer-szállító közösségből, hogy lehetőséget teremtsenek a technológiai fejlődésről szóló, globális információcserére.
 • Expo Dubai - The Greatest Show
  01.2021. October
  Expo Dubai - The Greatest Show2021. October 01. 10:002022. March 31. 21:00
  Dubai, Egyesült Arab Emírségek (Ázsia)
  A 173 napig tartó kiállítás új élményekkel lepi meg a résztvevőket! Itt az idő létrehozni, együttműködni és innovációkat kitalálni! A legnagyobb esemény, amelyet valaha rendeztek az arab világban. 190 résztvevő országra, és látogatók millióra számítanak. Itt megtapasztalhatja az emirátusoki vendégszeretetet, valamint az Egyesült Arab Emírségek befogadást, toleranciát és együttműködést támogató mentalitását.
Kérdése van? Hívjon fel minket most!