Törökország Belek olcsó utazás nyaralás üdülés.

Ezen az oldalon 174 szálloda közül választhat.

 • Belek Golf Versenyek
  20.2021. February
  Belek Golf Versenyek2021. February 20. 10:002021. February 28. 19:00
  Belek, Törökország (Ázsia)
  A fő versenyhét kezdési dátuma február 27.de a megszokás szerint több lehetőség áll rendelkezésre az ott-tartózkodás meghosszabbítására ezen időpont előtt és után. Élvezze a Török Riviéra csodás partjait és Belek remek golfpályáit, majd mérje össze golftudását akár egy versenyen! Az sem probléma, ha még csak ismerkedik a golfozással, Belek városában ugyanis rengeteg golfpálya áll rendelkezésre a gyakorláshoz.
 • Éves Üzleti Találkozó Belek
  26.2021. March
  Éves Üzleti Találkozó Belek2021. March 26. 10:002021. March 29. 19:00
  Belek, Törökország (Ázsia)
  Az első, Barcelonában tartott éves találkozó nagy sikere után a szervezők újabb nagy rendezvénnyel várják az üzleti élet iránt érdeklődőket! Fedezze fel a vezető logisztikai vállalatok belső működését, és ismerkedjen meg résztvevő társaival intim, interaktív környezetben. Legjobb szakértői előadók a konferencia-műhelyekben, All inclusive konferenciacsomag szobai szállással, egész napos korlátlan ételekkel és italokkal, társas tevékenységekkel a résztvevők számára és egy remek záró ünnepséggel.
 • Golfozás a Titanic Deluxe Golf Belekben
  14.2021. April
  Golfozás a Titanic Deluxe Golf Belekben2021. April 14. 07:002021. April 21. 18:00
  Belek, Törökország (Ázsia)
  Fantasztikus tanfolyamok, kiváló tengerparti szálloda és személyes golf tanfolyamok, és már készen is van a tökéletes beleki golftanulás receptje! Élvezze a csodás napsütést, és a gyönyörű golfpályákat ezen a tanfolyamon! Ha Belek, akkor golfozás! Próbálja ki a golfozást, vagy csak szimplán élvezze a csodálatos golfpályákat Belekben! A program ára tartalmazza az all inclusive ellátást, a golfoktatást, ingyenes golfkesztyűt, a pályahasználatot és transzfereket is a golfpályákra illetve a repülőtérre. Belek az egyik legjobb törökországi város, ha golfozni szeretnénk.
 • Belek Bányászati Konferencia és Kiállítás
  25.2023. March
  Belek Bányászati Konferencia és Kiállítás2023. March 25. 08:002023. March 28. 20:00
  Belek, Törökország (Ázsia)
  A kongresszus fő célja a tudományos és műszaki kérdések megvitatása, valamint új lehetőségek teremtése a szolidaritás és a bányászat minden területéről érkező ipari képviselők közötti potenciális együttműködés fejlesztésére. Az esemény egy fedél alá hozza a szakértőket, tudósokat és bányászati embereket, hogy megvitathassák a bányászattal kapcsolatos problémákat és ötleteket is. Főbb témák: geotermikus energia, oktatás, fúrási, robbantási és alagútkezelési alkalmazások, ipari nyersanyagok.
Kérdése van? Hívjon fel minket most!