Alanya utazás Armas Prestige

Olcsó utak azonosító száma: 48715

Legolcsóbb utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Legolcsóbb díj: 0 -tól + illeték

Jelmagyarázat

€ = Fizetős szolgáltatás.

Olcsó utak azonosító száma: 48715
Olcsó utazások nyaralások indulási időpontjai, kalkuláció, rendelés
Kérjük, várjon amíg az utazások megjelennek!

Törökország, Alanya, éves átlaghőmérséklet

88.0 %-os elégedettség 5 vélemény alapján! Hotel értékeléseket utasok írták, ezekért a véleményekért az iroda nem vállal felelősséget.
4.4
5 értékelés alapján
Ár-érték arány
4.4
Szálloda elhelyezkedése
4.4
Ellátás
4.4
Szoba elhelyezkedése
4.4
Szoba felszereltsége
4.4
Tisztaság
4.4
Szolgáltatások minősége
4.4
További értékelések
Értékelések

Szállodáról vélemények, értékelések

Olcsó utak, vélemények, értékelések
"Tripadvisor vélemények alapján 396 reviews #1 of Armas Prestige 20 Specialty Lodging in Mahmutlar, Alanya utazás 2021.05.12"
4.5
Írta: Utazási Iroda véleménye | Értékelése: 90.0% | Részletes értékelés megtekintése
Olcsó utak, vélemények, értékelések
"Most fejeztem be a látogatást. Nem egy 5 csillagos szálloda. Kivéve a kedves és professzionális személyzetet, különösen a recepción ülő Sefer-t, emelésre vágynak, mivel személyzet alatt vannak és túlterheltek. A kétszemélyes ággyal kínált szobák nem kétágyasak, és nagyon kicsiek 2 adlt + 2 gyerekért, további 80 dollárt kellett fizetnem azon felül, amit az ügynökségnél fizettem az üdülési csomagért, egy családi szobaért, ami nem volt sok tekintettel arra, hogy 2/1 külön szobát kaptunk. Mellesleg az ügynökségnél már fizettem a tengerre néző kilátásért, megpróbáltak szárazföldi kilátást adni nekem, az ügynökséget és a rendszert hibáztatva, és 6 órát kellett várnom, hogy a szoba 14 órakor bejelentkezzen. A közvélemény-kutatás nem nagy, általában zsúfolt, és vannak olyan farmerek és szokásos ruhásszekrények, akik nem úsznak rövidnadrágban, úsznak, a szálloda személyzete nem is figyelmeztette őket (nem beszélve arról, hogy a muszlim hölgyek valódi úszóruhájukban úsznak), ami nagyon csúnya volt kinézetűek, de főleg török ​​állampolgárok voltak a személyzet barátai (a szálloda személyzetének nagyobb figyelmet kell fordítania erre). Az ételek nagyon rosszak egy 5 csillagos szállodának, amely minden befogadóképességet kínál. Főleg gyümölcsöt és más éttermekben ettünk. Tehát, ha nem akar extra pénzt költeni az ételekre, ne látogasson el. A kávé olyan gépekből származott, mint amilyenek érméket használnak a kávéhoz, és nagyon rossz volt. Az italok mind kívánnak, de helyi italok. A strand nagyon közel van, földalatti átjáróval, amely biztonságos, a 10-ből 4-es fokozatú bárral szinte egész nap OK hamburgert kínálnak. És az általuk forgalmazott fő rendszer az ingyenes wifi. Nincs ingyenes wifi még azáltal sem, hogy az ügynökség közölte velünk, amikor mindkettőnk üdülési csomagja szerint a szálloda ingyenes wifit kínál. Mindazonáltal 14 eurót kellett fizetnem a 7 napos wifi-ért. A szállodát főként orosz turistákkal és egy kicsit török ​​turistákkal látogatják, amelyek főleg rendben vannak. Bár összességében próbálkoznak, de Törökországban nagyon nagy a verseny. Tehát, ha csak a szállodában tartózkodik, nem csinál kirándulásokat és túrákat, akkor nem ajánlom ezt a szállodát. Jó, ha megálló lesz, mivel olcsóbb, mint mások. Tripadvisor vélemény"
2.5
Írta: Bojan | Mikor járt itt? 2020.08.10 - 2020.08.17 | Értékelése: 50.0% | Részletes értékelés megtekintése
Olcsó utak, vélemények, értékelések
"Teljesen ajánlom, a személyzet barátságos. Szép és tiszta. Mahmutlar szíve. A nyilvános strand 2 perces sétával elérhető. A helyi kocsma és éttermek 5-10 perces sétával elérhetők.. Tripadvisor vélemény"
5.0
Írta: Suat | Mikor járt itt? 2019.08.20 - 2019.08.27 | Értékelése: 100.0% | Részletes értékelés megtekintése
Olcsó utak, vélemények, értékelések
"Szép ünnepeket töltöttünk abban a szállodában. Először a repülőtérről voltunk 2 órán keresztül úton egy privát transzferrel, ami nagyon gyors volt. A szoba rendben volt kétszemélyes ággyal és egy kis ággyal, ami kevés volt, de rendben van a gyermekünk számára. Az ételek meglehetősen jellemzőek voltak a török ​​szállodákra, ezért legtöbbször kint ettünk. A medence kevés volt, 3 csúszdával. A strand katasztrófa volt, de nem úsztunk a tengerben. A kommunikáció problémájával is szembesültünk. A vendégkapcsolatokon kívül senki sem tud igazán angolul beszélni a szállodában, ezért ha bármilyen problémája van, keresse meg. Összességében tetszett az a szálloda. Tripadvisor vélemény"
5.0
Írta: Erdi | Mikor járt itt? 2019.07.10 - 2019.07.17 | Értékelése: 100.0% | Részletes értékelés megtekintése
Olcsó utak, vélemények, értékelések
"Jó hely. Többnyire orosz látogatók .... de hát mi ... élvezetes hely. Az étkezés valójában ingyenes ... A medence kisebb, de jó ...Kevés túra gyerekeknek a medencében, amelyet felnőttek is használhatnak. Saját strandterület. Tripadvisor vélemény"
5.0
Írta: Zeesa | Mikor járt itt? 2019.06.10 - 2019.06.17 | Értékelése: 100.0% | Részletes értékelés megtekintése
Kérdése van? Hívjon fel minket most!