Zakynthos városai

Zakynthos, Laganas

Az egyik legélénkebb hely a szigeten, a fővárostól és repülőtértől mintegy 7 km-re fekszik. A sziget legmozgalmasabb települése széles, homokos tengerparttal és nyüzsgő éjszakai élettel várja a nyaralni vágyókat. Kávézók, diszkók, bárok, tavernák, gyorsétkezdék és üzletek egész sora található errefelé. A lassan mélyülő víz ideális pihenőhely a gyermekes családoknak, de a vízi sportok kedvelői is megtalálják számításaikat.
 

Zakynthos, Alikanas - Alykes

Nyugodt, kis üdülőhely, tradicionális tavernáiban kiváló a görög konyha. Nem sok a bár és az üzlet, ezért az éjszakai élet viszonylag visszafogott. Homokos strandja kitűnő minőségű. A közeli Alykesben lovaglási lehetőséget is találhatunk. Alykes csendes kis városka, strandja hosszú és homokos. A strandon vízi sportok, beljebb kávézók, tavernák, bárok és üzletek várják a vendégeket.
 

Zakynthos, Vassilikos

Ennek a városkának igazi görögös hangulata van, a félsziget pedig a strandimádók paradicsoma. A szállodák az olajfák között, egy magaslaton találhatóak. Sokféle sportolási lehetőség adódik és nagyon népszerű a Gerakas homokos strand. A környék a védett Caretta teknősök költőhelye.
 

Zakynthos,Kalamaki

Ez a kisebb üdülőhely a főváros és a repülőtér közelében helyezkedik el, kellemes nyaralást ígér tavernáival, üzleteivel, kávézóival, bárjaival és nem utolsósorban a sziget leghosszabb strandjával. Lassan mélyülő vize ideális pihenőhely a gyermekes családoknak is. A gyermekek számára érdekes lehet a fel- és leszálló gépek látványa, melyek a közeli reptérre érkeznek. Ezen a strandon fordulnak elő a Caretta teknősök is.
 

Zakynthos, Tsilivi

Élénk üdülőhely, gazdag sportkínálattal valamint mintegy 2 km hosszú homokos stranddal. Nyaralni vágyóknak ideális a sok vásárlási lehetőség és a szórakozóhelyek miatt.
Kérdése van? Hívjon fel minket most!